StepOne banner

StepONE : Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

StepONE : Ηλεκτρονική Τιμολόγηση - Εμπορική Εφαρμογή

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 
Το StepOne είναι  λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων και έκδοσης παραστατικών σύμφωνα με
τις διατάξεις που ορίζει ο Κ.Φ.Σ. Σχεδιασμένο με σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης, που βοηθούν τον επαγγελματία παρέχοντας του πληροφόρηση, καταργώντας παράλληλα τις χειρόγραφες εργασίες.
 
Είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε με γνώση στον τομέα των εμπορικών προγραμμάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες της επιχείρησης χωρίς περιττές διαδικασίες και πολύπλοκους χειρισμούς.
 
Το StepOne είναι η ιδανική λύση για μικρές εμπορικές επιχειρήσεις. Είναι πολύ εύκολο και απλό στην χρήση, ταχύτατο στις λειτουργίες του (υποστηρίζει αποθήκες μεγάλου μεγέθους) και δεν απαιτεί από τον χρήστη να έχει εξειδικευμένες γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογι&fsigma;τών.
 
 
Video Έκδοσης Παραστατικού:
 
 
 

 

white_star.png

StepOne: ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΛΑΤΕΣ  ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

 

 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΑΠΟΘΗΚΗΣ

 stepOnecpel prom    stepOneApoth
Καταχώρηση στοιχείων των πελατών και των προμηθευτών της επιχείρησης, καθώς και online έλεγχος της ορθότητας του Α.Φ.Μ και των στοιχείων με την Γεν. Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.   Καταγραφή των στοιχείων των ειδών και των παροχών που εμπορεύεται η επιχείρηση, ορισμός τιμοκαταλόγων πώλησης (υπερχονδρική, χονδρική, λιανική) είτε με ποσοστά επί της τιμής αγοράς είτε με σταθερή νομισματική αξία. Μαζική διαμόρφωση των τιμών, κατηγοριοποίηση της αποθήκης και εμφάνιση ανά είδος των πωλήσεων και των αγορών του.

 

ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

stepOneAgores
  anafores
Έκδοση παραστατικών πωλήσεων και εκτυπωσή τους είτε σε προτυπωμένο έντυπο, είτε σε λευκή Α4 σελίδα. Καταγραφή των αγορών από προμηθευτές και των εξόδων της επιχείρησης καθώς και καταχώρηση των χειρόγραφων τιμολογίων που εκδίδονται. Βοηθητικές επιλογές κατά την διάρκεια της τιμολόγησης. Τιμολόγηση με barcode και αναγνώριση barcodes από ζυγιστικά   Αναφορές πωλήσεων, υπόλοιπα πελατών, υπόλοιπα προμηθευτών, εισπράξεις - πληρωμές, αξιόγραφα, καρτέλες πελατών - προμηθευτών κλπ.

 

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ  ΧΡΗΣΤΕΣ - ΔΙΚΤΥΟ

 

 

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

stepOneDiktio
  entatikilianiki
Διαχείριση πολλαπλών οικονομικών χρήσεων και δυνατότητα χειρισμού της εφαρμογής από πολλούς χρήστες μέσω δικτύου. Υποστηρίζει την ταυτόχρονη έκδοση παραστατικών διασφαλίζοντας την ορθότητα αρίθμησης τους ακόμα και όταν κόβουν ίδια παραστατικά.   Λειτουργία Εντατικής Λιανικής, για χρήση με οθόνες αφής (touch screens) για γρήγορη τιμολόγηση με παραμετροποιήσημες κατηγορίες και κουμπιά ειδών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Τιμολόγηση με χρήση barcode scaner και αναγνώριση barcodes από ζυγιστικές μηχανές.

 

 

e incoiceStepOne Banner

adv speedDial 1

white_tick.png

Βρείτε μας στο Facebook

white_star.png

StepOne ERP

Εμπορική Διαχείρηση

StepONE box 1small

Πλήρης εμπορική εφαρμογή, με χαμηλό κόστος. Εύκολο στη χρήση, χωρίς πολύπλοκες λειτουργίες.
white_info.png

Τα Νέα μας...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση από όλους τους επαγγελματίες από 2019

Αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρούν στο εξής τα βιβλία τους με ό,τι αυτό σημαίνει. Στο εξής – από 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα...
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική τιμολόγηση για τις συναλλαγές με το δημόσιο

Δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση (ΕΕ) 2017/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η δημοσίευση των στοιχείων αναφοράς του ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων και του καταλόγου των συντακτικών δομών αυτού σύμφωνα με την Οδηγία 2014/55/ΕΕ με τελική ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των εθνικών μέτρων εφαρμογής όσον αφορά την προσαρμογή των αναθετουσών αρχών την 18η Απριλίου 2019.

Περισσότερα...
Τα βήματα για τα ηλεκτρονικά τιμολόγια και σύνδεσης ταμειακών μηχανών-taxis

Σε πιλοτική εφαρμογή οι δύο αποτελεσματικές εφαρμογές για την πάταξη της φοροδιαφυγής, αναφέρεται σε έγγραφα της ΑΑΔΕ που παρουσιάζει το Σin

 

 

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η υποχρεωτική χρήση των ηλεκτρονικών τιμολογίων αλλά και η υποχρεωτική σύνδεση των ταμειακών μηχανών με το taxisnet, που δρομολογεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Περισσότερα...