StepOneCourier banner

StepONE ειδικά για Ταχυμεταφορικές (courier)

Το έξυπνο εργαλείο προς όφελος των ταχυμετοφορικών εταιρειών.

Με μικρό κόστοςαγοράς και με επίσης μικρό κόστος ετήσιας τεχνικής υποστήριξης και αναβαθμίσεων.

courierBanner 1

Το StepONE Ταχυμεταφορές, σχεδιάστηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες ετών του χώρου και αποτυπώθηκαν οι ανάγκες για διευκόλυνση των καθημερινών λειτουργιών για αποτύπωση των αποστολών, διαχείριση τους και φυσικά για την τιμολόγηση.
Με την χρήση πολύ απλού περιβάλλοντος εργασίας, σχεδιασμένο με σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης μπορείτε εύκολα να καταχωρήσετε τα voucher των αποστολών να υπολογίσετε τις χρεώσεις, να διαχειριστείτε τις αντικαταβολές και να αναζητήσετε με πολλαπλά κριτήρια, ώστε να έχετε την απαραίτητη πληροφόρηση,άμεσα και εύκολα.
Περιλαμβάνει πλήρες εμπορικό κύκλωμα, ΠΕΛΑΤΕΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΑΠΟΘΗΚΗ - ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ.

Δείτε το video που παρουσιάζει τις εξειδικευμένες λειτουργίες για τις Ταχυμεταφορικές

 


Βασικές οθόνες χειρισμού του StepONE - Ταχυμεταφορές, είναι: 

Voucher 

Οθόνη, καταχώρησης του voucher.
Καταχωρούνται όλα τα απαραίτητα στοιχεία της αποστολής, όπως βάρος ή υπολογισμός του απο το ογκομετρικό, Στοιχεία παραλήπτη - αποστολέα, χρέωσεις καθώς και άμεση επιλογή είτε του τιμοκαταλόγου είτε της υπηρεσίας που θα χρεωθεί για την αποστολή.
Εκτός απο τον αυτόματο υπολογισμό του κόστους, μπορείτε να διορθώσετε το τελικό κόστος ώστε να καλύψετε τις ανάγκες για ειδικές τιμολογήσεις. 

Υποστηρίζονται ειδικοί τιμοκαταλόγοι ανα πελάτη χρέωσης και μάλιστα ανα υπηρεσία (πχ, έκπτωση σε βασικές υπηρεσίες αποστολής ή ειδικές χρεώσεις). Το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να εφαρμόσετε οποιαδήποτε τιμολογιακή πολιτική ανα πελάτη!!!

 


 Voucher search Αναζήτηση των Voucher Που είναι καταχωρημένα, είτε για εμφάνιση των στοιχείων τους, είτε για περαιτέρω επεξεργασία ή διαγραφή τους. Η αναζήτηση επιτυγχάνεται με πολλαπλά κριτήρια. (ημερολογιακά, αριθ. voucher, αποστολέα ή παραλήπτη)

 Voucher toInvoice Κατα την τιμολόγηση, το πρόγραμμα αυτόματα σας εμφανίζει τους πελάτες που έχουν voucher και δεν έχουν τιμολογηθεί μέχρι τώρα. Επίσης ξεχωρίζει τα μετρητοίς απο τα επι πιστώσει και δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε voucher τα οποία δεν επιθυμείτε να τιμολογήσετε στο παρόν ή θέλετε να τα τιμολογήσετε σε άλλο παραστατικό.

 

 


Voucher Invoice

Η κάθε υπηρεσία, τιμολογείται ξεχωριστά ώστε να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε επιπλέον διαμορφώσεις στην τελική χρέωση του πελάτη. Καθώς επίσης ο τελικός πελάτης έχει την δυνατότητα με το παραστατικό που του εκδίδουμε να βλέπει ακριβώς τις αποστολές και τις χρεώσεις για κάθε μια απο αυτές.

 

 


Δείγμα τιμολογίων

 Οι εκτυπώσεις που παράγονται μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε ταχυμεταφορικής.

  

 Διάφορες οθόνες της εφαμρογής για έλεγχο του ταμείου, των υπολοίπων πελατών / προμηθευτών, vouchers, κλπ...

 customerBalance  Καρτέλες υπολοίπων των πελατών με δυνατότητα εκτύπωσης

 VoucherVarious Διάφορες οθόνες για τον έλεγχο των κινήσεων της επιχείρησης
e incoiceStepOne Banner

adv speedDial 1

white_tick.png

Βρείτε μας στο Facebook

white_star.png

StepOne ERP

Εμπορική Διαχείρηση

StepONE box 1small

Πλήρης εμπορική εφαρμογή, με χαμηλό κόστος. Εύκολο στη χρήση, χωρίς πολύπλοκες λειτουργίες.
white_info.png

Τα Νέα μας...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση από όλους τους επαγγελματίες από 2019

Αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρούν στο εξής τα βιβλία τους με ό,τι αυτό σημαίνει. Στο εξής – από 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα...
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική τιμολόγηση για τις συναλλαγές με το δημόσιο

Δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ η Εκτελεστική Απόφαση (ΕΕ) 2017/1870 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η δημοσίευση των στοιχείων αναφοράς του ευρωπαϊκού προτύπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων και του καταλόγου των συντακτικών δομών αυτού σύμφωνα με την Οδηγία 2014/55/ΕΕ με τελική ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των εθνικών μέτρων εφαρμογής όσον αφορά την προσαρμογή των αναθετουσών αρχών την 18η Απριλίου 2019.

Περισσότερα...
Τα βήματα για τα ηλεκτρονικά τιμολόγια και σύνδεσης ταμειακών μηχανών-taxis

Σε πιλοτική εφαρμογή οι δύο αποτελεσματικές εφαρμογές για την πάταξη της φοροδιαφυγής, αναφέρεται σε έγγραφα της ΑΑΔΕ που παρουσιάζει το Σin

 

 

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η υποχρεωτική χρήση των ηλεκτρονικών τιμολογίων αλλά και η υποχρεωτική σύνδεση των ταμειακών μηχανών με το taxisnet, που δρομολογεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Περισσότερα...